KÖSZÖNTJÜK!

Sophie Vendégház Abaliget

*

Programok

Strand, horgászás, kirándulási lehetőségek, programok

Ingyenes Wi-Fi

A házban és közvetlen környezetében ingyenes Wi-fi áll rendelkezésre

SZÉP kártya

SZÉP kártya elfogadóhely

Grill, konyha

gril, bográcsozási- szalonnasütési lehetőség (tüzifa ingyenes), hűtőszekrény, mikrosütő, tűzhely, mosogatógép

Gyerekbarát szolgáltatások

Asztali etetőszék

Saját parkoló

Ingyenes saját parkoló

kert

SOPHIE VENDÉGHÁZ

Családoknak is ideális

Abaliget a Mecsek egyik páratlan gyöngyszeme, Pécstől 15 km-re, Orfűtől 3 km-re található. Az Abaligeti-barlang a Mecsek hegység leghosszabb, patakos barlangja. A barlang és egyhektáros felszíni területe 1982 óta Magyarország fokozottan védett természeti értékei közül az egyik.Az abaligeti Denevérmúzeumot 2004-ben a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hozta létre. A látogatók egy kalandos séta közben – háztetők fölött, udvarban, műhelyben járva – gyűjthetnek sok esetben meghökkentő ismereteket a denevérekről. Látványos, interaktív, gondolkodásra késztető installációk mutatják be többek között az ember és a denevér testfelépítése közötti hasonlóságot, a repülő emlősök táplálkozását és élőhelyeit, a világon elforduló denevérfajok jellemzőit. Nem kevésbé titokzatos a denevérek tájékozódása, erről is sok „titkot” árul el a múzeum. A településen két mesterséges tó található, a barlang melletti tó csónakázási és fürdési lehetőséggel áll a turisták rendelkezésére, míg a horgásztó a horgászat szerelmeseinek kedvez. Abaligetet érinti a Kéktúra útvonala, a barlang bejáratától pedig a denevér- tanösvény indul, amely bemutatja többek között az Abaligeti-barlang környékének földtani érdekességeit, karsztjelenségeit, élővilágát, a különböző gazdálkodási módok természetre gyakorolt hatását, az erdő természetes megújulását, a talajerózió folyamatát.
Abaligetet és Orfűt összekötő műút tetejéről az abaligeti tájkép az olasz toscán vidék báját idézi, pár méterrel lejjebb pedig Orfű fantasztikus panorámája terül elénk. Autóval 5 perc alatt érhetjük el Orfűt, túrázva az erdőben pedig másfél óra kényelmes tempóval. A közelben található Hetvehely, Husztót és Kovácsszénája, Magyarhertelend is.
Vendégházunk a tavaktól 150 méterre található erdei környezetben. 5 fő részére kényelmes szállás lehetőséget nyújt, felszerelt konyhával, kényelmes ágyakkal, fedett terasszal. Minden vendégünk részére ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Parkolás garázsban, zárt udvarban illetve a ház előtti részen is lehet. 

SOPHIE VENDÉGHÁZ

KIKAPCSOLÓDÁS

Festői környezetben Abaligeten.

ÉRKEZÉS

TÁVOZÁS

1

A közelben

 • Abaligeti-tó
 • Abaliget park és játszótér
 • Abaliget strand
 • Kék túra
 • Abaligeti Templom
 • Denevérmúzeum
 • Abaligeti-barlang
 • Orfű

Gyakran ismételt kérdések

A honlap kikapcsolódás paneljében „elérhetőség ellenőrzése” –ként elküldött üzenet egyik fél számára sem jelent kötelezettséget. A felhasználó csupán arra ad felhatalmazást a Sophie Vendégház munkatársainak, hogy számára, a megadott paraméterek szerint, egyedi árajánlatot készítsenek. A későbbiekben ezt a foglalást írásban meg kell erősíteni. Az ajánlatkérésre a Sophie Vendégház által elküldött ajánlat elfogadása tényleges foglalásnak minősül, ezzel a felek között a szerződés az ajánlatban foglaltak szerint létrejött.

A visszaigazoló email üzenet a két fél közötti szerződésként mindkét fél számára hivatkozási alap.

Bejelentkezés 14:00 - 20:00

Amennyiben később érkezik, kérjük, jelezze!

Kijelentkezés 11:00-ig 

Elfogadott pénznemek: HUF (Ft) , EUR (€)

Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, Átutalás, SZÉP kártya

Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő,
350 Ft / fő / éj

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérdéseire szívesen válaszolunk!

 1. Cím: Rózsadomb u. 68.
 2. Város: Abaliget
 3. Bejelentkezés: 14:00 du
 1. Telefon: +36 20 577 2838
 2. Email: csernizsofia@gmail.com
 3. Kijelentkezés: 11:00 de

1

HÁZ

2

SZOBA

2

PARKOLÓ

5

ITT VAGYOK